Cursors

Fallout blog

četvrtak, 19.06.2008.

nwn 2, fallout,teroristi, the offspring, net.hr i nogomet

Evo jos nije izasao Ossianov Mysteries of Westgate, a OBSIDIAN planira novu i nadasve moćnu ekspanziju. Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir je nova ekspanzija potvrđena u španjolskim novinama. Radnja? Sword Coast i Chult! Neprijatelji? Yuan-Ti! I to sve u pravilima četvrte edicije.

Todd se opet nadavao interviewa. Za Guardian je rekao da je tržio uzore i van Fallouta 1 i 2, u npr. Children of man. To je inace super film. A "našu dragu" Bethesdu su pokrali teroristi Al-Qaede povrijedivši atorska prava koristivši konceptualnu sliku porušenog Washington D.C.-A!

Pošto komentari i dalje ne rade kako bi tribali reći ču vam da mi se javio jedan blogger sa zanimljivim blogom. Adresa? http://schizomanic.wordpress.com/

Band The Offspring je izdao novi album i videoza singl Hammerhead. Pjesma je dobra video je anti-ratni, al bezveze. Japanesse bonus track za album je O.C. Life. Potražite ju i skinite! Ocjene albuma su velikom većinom iznadprosječne, a jedino je all music guide bio nezadovoljan! Ima 12 pjesama i traje malo manje od 45 minuta.

A na net.hr-u su objavljeni podaci o istraživanju hrvatske mladeži koju ovaj INTERNETSKI PORTAL OPTUŽUJE DA JE PREVISOKO PLASIRANA U RANGU KORIŠTENJA INTERNETA I IGARA. KAKVE LICEMJERNE ŠUPČINE!!!!!!!headbang

Eto nogometnno je prvenstvo, dobro igramo, vjerojatno če mo popušiti u polufinalu, a proći Turčine! Al mene je zaintigirao tzv. Modni Mačak. Pravo je čudo da ova pederčina, ma neću ih vriđat, ova spodoba uopće izlazi i u tako lošim novinama kao što su 24 sata, nego još ima nešto... On naime ne zna ništ o nogometu. To naime nije ono negledam nogomet jer je dosadan i komercijaliziran, nego on tvrdi da baš ništ a ne zna... Ni koliko traje utakmica, ni što je poluvrijeme,ni koliko igrača ima, ni koji su. E pa on je odlućio da ga njegove friendice manekenke, "odlične poznavateljice" NOGOMETA UPOZNAJU SA DOTIČNOM IGROM. I tako je on gledao i prvi put navijao! Mene pri kraju ćudi samo jedna stvar, a ta je: Pa kako, S KIME i kada se taj igrao kad je bio mali...?

- 11:23 - Komentari (8) - Isprintaj - #

četvrtak, 05.06.2008.

Saznajte svašta

Tom bi sintagmom najbolje opisao ono što ce se nalaziti na forumu nakon što se odgovori na ova pitanja! http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showtopic=842852
njami

Za one koji su prelini tovam, je skup pitanja za developere...

Inače jako zanimljiv projekt fonline, napreduje! Na nma imate upute kako se prijaviti za testiranje... Eto dobro je da su se i ovi rusi makli s mrtve točke.
Svi oni koje veseli nadolazeći rpg Age of Decadence skok na NMA gdje je objavljeno nekoliko neslužbenih slika.

Kao što već znate Mysteries of WQestgate je odgođen, ali nitko ne zna zašto, ni kad će izaći... Tužno!

I vjesti o Drakensangu sporo napreduju. Site je redizajniran ali vijesti nema dugo.

Toliko zasad od mene! See you later!wave
- 22:33 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Web Counter
Web Counter