Cursors

Fallout blog

srijeda, 27.02.2008.

Fan made Fallout i malo prašine

Pa na NMA siteu nedavno su izašle vjesti vezane uz Fan made Fallout. Stranica ce postati interaktivnija, a i planira se brži rad na naslovu i sudjelovanje što širg spektra fanova u izradi.

Between Good & Evil totalna konverzija na poljskom dobila je svoje prve screenshotove na engleskom. Ovaj projekt zvući i zgleda jako, jako dobro. Ovo je link: http://www.towerofcreation.com/

Nedavno je nMA imao raunp up fanova i fanarta. Zanimljivo je polgedajte!

Duck and cover ima novu anketu! Pitanje glasi: Out of the locations we've read about so far in Fallout3, what sounds the most interesting to you?

Zadnja vjest vezana je za Fallout 1. I stara je (prekrivena prašinom yes. ).Točnije tadašnji "project GURPS". Tu je preview iz 1996. godine. Jako je zanimljiv i prikazuje uz zanimljive stvarčice o "budućoj" igri svu superiornost grafike Fallouta.
To su zapravo tri scana jednih bivših gamerskih novina. Primjetiti če te da je interface malo drukčiji. Zanimljivo je da je jedna od orginalnih ideja bilo i putovanje vremenom.

E i jedan odvratni neprofesionalni ulizivački tekst o Emilu Pagliarulou (broj 24.) http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=8736&Itemid=2&limit=1&limitstart=8
- 14:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 23.02.2008.

Noina arka

Sudjeluj i ti u velikoj humanitarnoj akciji udruge “Noina Arka” pod nazivom:

Sklonište je naš jedini spas - izgradi ga za nas!

Cilj ove humanitarne akcije je prikupljanje financijskih sredstava za kupnju zemljišta i izgradnju skloništa, kako nam se više nikada ne bi dogodilo da o sudbini naših psećih štićenika odlučuje netko drugi.

Noina Arka prisiljena je zbog peticije susjeda napustiti privremeno prihvatilište za napuštene životinje u Svetoj Klari.
Vrata azila moraju se zauvijek zatvoriti 1. travnja 2008 godine.
Za buduće sklonište tražimo zemljište veličine 3.000 – 10.000 m2 s već postojećom infrastrukturom (voda, struja) i na udaljenosti do 20 km od Zagreba.
Naš je san sagraditi vlastito sklonište za napuštene, skotne, ranjene, invalidne, zlostavljane i starije životinje i od toga nećemo odustati. Noina Arka će ponovno zaploviti punim jedrima!

Žiro račun akcije: 2360000-1500142333
Devizni račun: 21000338879
IBAN HR9823600001101542052
SWIFT:ZABAHR2X
- 13:09 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 17.02.2008.

Poput Nokie

Finska je Nokia, a Finac je Arthissari!


Hahahahahahaha!!!!!!! Ode i Kosovo. Vekovna srpska zemlja! :)

Još Vojvodina i Sanđak, pa eto im Beogradski pašaluk!

ImagesForMe.Com - Besplatan hosting fotografija
- 23:54 - Komentari (7) - Isprintaj - #

četvrtak, 14.02.2008.

Fan made Fallout

Vec sam pisao o ovome modu. Trebao bi biti najveci, ali puno kasni triba je vec imati demo, ali i on kasni. Sad smo napokon dobili obavjest, ali o natjecanju. Naime triba naci sto orginaliji nacin koristenja štakora.
Više na: http://www.fanmadefallout.com/forums/index.php?f=5

Na Inside the Vault-u objavjena su dva interviewa. Prvi lik je ok, ali drugi je neki tupavi CoD fan. Ma najbolje da sami vidite. Ako znate eng., naravno :) .

Nazalost nema novih vjesti o nadolazecoj ekspanziji za NWN 2; Mysteries of Westgate. Na srecu, ja sam naforumima nacuo da bi tribala izac do kraja treceg miseca!
Toliko od mene bodrite nase skijase i skijasice na tv-u ovaj weekend i pozz!!!!

- 11:16 - Komentari (1) - Isprintaj - #

srijeda, 06.02.2008.

Reagiranje

Jednostavno moram! Naime rjeć je o tekstu jednog od autora Pc Play magazina. Naime rjec je o stanovitom "Mravojedu" i njegovoj kolumni na stranici 28. 106. broja Pc Play-a. Naziv kolumne iz ovog broja je "Frustracija". U njoj nam autor daje primjee kada su to po njemu gameri jednostavno frustrirani i očekuju previše od developera. On konstantira da su gameri postali "maze" jer previše očekuju iako dobro zna da se nagomilan "frustracija" odnosi na prevelik i nepotreban trud oko grafike dok se gameplay ostavlja po strani. Za prvi primjer daje Fallout 3. Kaže da je unaprijed proglašen hitom, hypean i sl. A onda kao negativnu stranu istiće negativnu, kakoon kaže "pljuvačku" atmoseru. Jer po njemu NMA se neprijateljski postavila prema Bethesdi, što je naravno potpuna neistina. Oni su se kao i 90% fanova orginalnog serijala postavili negativno prema Bethesdi onog dana kada im je postalo jasno da Fallout 3 osim imena neće imati puno toga zajedničko sa prva dva. Iako nnavodi neke od razloga zašto su gameri ljuti, onneoravdano istiće gamere kao prezahtjevne (Sic!).Iako kasnije navodi da Fallout fanove za razliku od nekih drugih donekle i razumije, i iako je svemu dan pomalo komićan ton; cijela kolumna ostavlja pomalo gorak okus fanovima Fallout-a. Ovdje skoro pa promjena žanra Fallouta, izjednačena sa neznatnim zanovjetanjem fanova nekih drugih igara. Ja znam da dobar dio gamera mari za Fallout koliko i ja za gramatiku (nikoliko!), ali postoji vojska fanova koji su ostali vjerni ovom nezaboravnom serijalu. Ja ne želim ulaziti u to što bi sve vrlo lako moglo poći krivo u Falloutu 3, samo cu vam svima priznat da polako od oduševljenog optimista nakon preuzimanja licence, počinjem shvačati da je odluka da se Van Buen dodjeli fanovima, možda i jedina dobra odluka Bethesde.
Još bi vas uputio na interview developera Age of Decadence: http://www.rockpapershotgun.com/?p=1028
Stvarno je super! Pročitajte. Inače Interplay je izgleda popunio neka mjesta u firmi i očekuje preseljenje u Orange County. Izgleda da je na siteu ukinut self support, a to je jedino bilo korisno.

P.S, Jucer sam pogleda film 1408. Stvarno je prejak i prebolesan. Pogledajte ga! Inace ne volim horore, ali ovaj je super. Eto ja sam oko faksa, al se nadam da ću moći češće pisati. Ciao!
- 23:16 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Web Counter
Web Counter