Cursors

Fallout blog

srijeda, 27.02.2008.

Fan made Fallout i malo prašine

Pa na NMA siteu nedavno su izašle vjesti vezane uz Fan made Fallout. Stranica ce postati interaktivnija, a i planira se brži rad na naslovu i sudjelovanje što širg spektra fanova u izradi.

Between Good & Evil totalna konverzija na poljskom dobila je svoje prve screenshotove na engleskom. Ovaj projekt zvući i zgleda jako, jako dobro. Ovo je link: http://www.towerofcreation.com/

Nedavno je nMA imao raunp up fanova i fanarta. Zanimljivo je polgedajte!

Duck and cover ima novu anketu! Pitanje glasi: Out of the locations we've read about so far in Fallout3, what sounds the most interesting to you?

Zadnja vjest vezana je za Fallout 1. I stara je (prekrivena prašinom yes. ).Točnije tadašnji "project GURPS". Tu je preview iz 1996. godine. Jako je zanimljiv i prikazuje uz zanimljive stvarčice o "budućoj" igri svu superiornost grafike Fallouta.
To su zapravo tri scana jednih bivših gamerskih novina. Primjetiti če te da je interface malo drukčiji. Zanimljivo je da je jedna od orginalnih ideja bilo i putovanje vremenom.

E i jedan odvratni neprofesionalni ulizivački tekst o Emilu Pagliarulou (broj 24.) http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=8736&Itemid=2&limit=1&limitstart=8
- 14:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Web Counter
Web Counter